Mentre vam estar de viatge a Rússia, per promocionar la nostra gamma de Lacrima Baccus, vam decidir també enfocar-nos cap a Polònia, per buscar un importador.

Així que, vam carregar les piles per a la nostra recta final, i gairebé al final d'un any ple de sorpreses, novetats, il·lusions i potser decepcions, vam embarcar a l'avió cap a una altra aventura.

El nostre equip d'exportació, després d'una reunió d'equip sobre l'avaluació d'aquesta proposta, va decidir prendre en consideració la participació a la Fira Enoexpo de Krakow, en la seva 16 edició, a través de Prodeca durant les dates 7, 8 i 9 de novembre.

Com els temps de la fira van estar molt marcats, no vam tenir temps de visitar la ciutat, que, tot i que la coneixem molt bé, ens deixa cada vegada sense alè.

El primer dia ens vam adonar que l'afluència de públic era bona, amb una gran participació de clients finals, bloggers, periodistes, sommeliers, wine-Enthusiasts i restaurants. A través d'Acció es va realitzar un tast de Summum, al costat dels altres vins dels estands de Prodeca, dirigida al públic i, a part, a un prominent sommelier polonès.

El segon dia es va desenvolupar de la mateixa manera, al voltant de molts wine lovers i entusiastes del vi, vam estar agraïts i orgullosos de poder compartir els nostres productes amb gent que veritablement apreciava el cava, la nostra terra i el nostre patrimoni vitivinicultor.

Només el tercer dia ens vam adonar de l'alta afluència de visitants, entre ells importadors, alguns més que altres interessats en mostres de la nostra variada gamma.

La nostra reflexió està sense dubte relacionada a un aspecte molt personal, gairebé sentimental. Si pensem en quan va començar la nostra aventura fa alguns anys i on hem arribat, estem satisfets de la feina que a poc a poc anem desenvolupant.

Tot i els resultats, la fira no ha estat una meta. Ha estat un important punt de partida per al nostre celler, que es vol desafiar a si mateix cada vegada més. La demostració de les nostres accions substancialment les evidencien tots aquells que les reben en primera persona cada dia, i les comparteixen ... els nostres clients, els nostres distribuïdors ... i tots vosaltres.