Intrèpids, vam aterrar a l'aeroport de Kíev per assistir al Kyiv Wine Festival organitzat pel nostre distribuïdor Goodwine, una companyia transparent, lleial amb una particular atenció cap al client, les seves exigències i sobretot una empresa formada per un equip jove, alternatiu, dinàmic i preparat que enfoca tota la seva energia i atenció a les experiències dels consumidors. Per aquesta raó, són innombrables els esdeveniments que s'organitzen durant l'any, en diferents ciutats.

Entre els colors de la bandera ucraïnesa, com el blau que transmet pau, tranquil·litat i control de la situació i el groc que segons la psicologia dels colors té una estreta vinculació amb l'optimisme, l'alegria i la fermesa, ens vam perdre entre la singularitat i l'amabilitat d'aquest país. Durant el nostre camí vam trobar les primeres esglésies ortodoxes de la història, amb les seves icones que apunten al simbolisme i desvetllen unes característiques recurrents, fascinants, com el fet que el disseny de la cara dels subjectes representats llueix sempre una mirada profunda i enigmàtica, on els ulls molt grans, fixos, de vegades melancòlics, sota un front ample i alt, adquireixen un desmesurat poder.

Segons la filosofia de Lacrima Baccus viatjar a un país per feina vol dir ser curiós i voler conèixer les diferents tradicions i maneres de pensar. Tot l'equip està d'acord que és imprescindible comprendre les més heterogènies cultures i personalitats perquè la nostra relació amb els clients sigui la més natural i genuïna possible, sempre amb coneixement de causa i amb ganes d'enriquir-nos des del punt de vista cultural.

No hi ha cap tècnica de màrqueting i venda que parli sobre l'aspecte històric-social-cultural. Per això és important per al nostre celler comptar amb professionals empàtics, dinàmics i desimbolts, llestos per crear en tot moment un pont de diàleg obert i predisposició a l'escolta activa.

Sota la mirada de la imponent estàtua de la Mare Pàtria i envoltats per l'interminable riu Dnieper, vam poder aprofundir i entendre més a fons el perfil dels clients dels nostres caves Lacrima Baccus durant l'esdeveniment.

Ens vam adonar que l'interès pels vins a Ucraïna està en exponencial creixement sobretot pel que fa als joves entre 18 i 35 anys. Cada vegada són més els joves que inverteixen diners, temps i passió per emprendre estudis de somelieria i gastronomia. Durant els tasts ens van sorprendre els coneixements tècnics que té la gent sobre les cultures vitivinícoles de diferents països, denominacions d'orígens i varietats de raïm. Tota una agradable sorpresa, sobretot perquè els visitants, amb humilitat, discutien amb nosaltres sobre diferents facetes del món del vi!

Inútil dir que l'organització per part de GOODWINE és cada any més impecable.

El sopar del dia 7 de juny ens va donar la possibilitat, a part de reposar forces i de gaudir d'una nouvelle cuisine amb cuiners de diferents parts del món amb **** Michelin, de relacionar-nos amb altres representants de cellers i amb treballadors del equip de GOODWINE.

Durant el festival l'afluència va ser espectacular, més de 4.000 persones a punt per divertir-se aprenent.

Els nostres productes Heretat, Lacrima Baccus semi sec, Lacrima Baccus semi sec Rosat i el prestigiós Primerissimo van tenir gran èxit a causa de la finesa i elegància de la bombolla delicada i també gràcies a les notes afruitades ben equilibrades i treballades de forma acurada.

Un gràcies especial i de cor al nostre distribuïdor que cada any ens fa somiar i ens deixa que se'ns faci la boca aigua només de pensar en el següent festival!